آسف وب
آسف وب

آسف وب

علت غیبت Game of Thrones در امی 2017

گجت نیوز: به راستی علت غیبت Game of Thrones در امی 2017 چه بود؟ آیا اصلا این موضوع مهم است؟
 
علت غیبت Game of Thrones در امی 2017 چه بود؟ 
 
مراسم امی امسال یکی از جذاب‌ترین‌ها در تاریخ این همایش بود و شاهد نکات و حاشیه‌های جالبی در آن بودیم؛ در حالی که خیلی‌ها انتظار داشتند دو سریال Stranger Things و Westworld (که هر کدام در 22 زمینه نامزد شده بودند) جوایز را درو کنند، اما این اتفاق نیفتاد و شاهد موفقیت سریال‌های دیگر بودیم. یکی از مورد توجه‌ترین نکات، غیبت Game of Thrones در امی امسال بود؛ سریالی که سال پیش نام خود را در 23 بخش به عنوان نامزد می‌دید. اما این اتفاق واقعا چرا افتاد و آیا حضور نداشتن GOT در امی امسال اهمیت دارد؟
 
ادامه مطلب ...

نقش آفرینی بازیگر هالیوود در فیلم ایرانی

سینماخبر: تام برنجر بازیگر هالیوود هفته گذشته جلو دوربین فیلم «اولین تولد» علی عطشانی قرار گرفت.
 
تام برنجر بازیگر نامزد دریافت جایزه اسکار و برنده جایزه گلدن گلوب که فیلم های «اینسپشن» و «جوخه» را در کارنامه خود دارد هفته گذشته جلوی دوربین فیلم «اولین تولد» به کارگردانی علی عطشانی رفت و نقش سناتور تاکر جفرسون را ایفا کرد.

پیش از این نیز بازیگرانی چون وال کیلمر، تایلور کل، رابرت نیپر، ویلیام بالدوین، دنیس ریچاردز، گریگ گرانبرگ، جی عبدو، رضا صفایی، نینا نایبی، استیو وایلدر و کن دویتیان هم جلوی دوربین رفته اند.

فیلمبرداری این فیلم که اولین تولید مشترک ایران و هالیوود است طی ۴۰ جلسه استودیویی و میدانی انجام خواهد شد.

فیلم «اولین تولد» زندگی مشترک یک زن و شوهر را دنبال می کند، بن زاده ایران و کیت زاده آمریکا است. زمانی که کیت برای اولین بار باردار می شود مسایل پیچیده باعث می شود که کل خانواده دور هم جمع شوند، در این میان حمید (ابدو) پدر بن یک تندخوی ضد آمریکایی و سیاستمدار است در حالی که پدر کیت بایدن هم یک سیاستمدار ضد ایرانی است و این ۲ باهم روبرو می شوند. خانواده باید عقایدشان را نگه دارند تا به بن و کیت و فرزند در راهشان کمک کنند.

عوامل تولید این فیلم عبارتند از: کارگردان: علی عطشانی، طراح فیلمنامه: علی عطشانی، نویسنده: مهدی علی میرزایی، سم خوزه، تارک زهدی، مدیر فیلمبرداری: نعیم صیرفی، صدابردار: کیل جاکوبسن، طراح صحنه: راین هنمن، دستیار اول کارگردان: تیم گاگلیاردو، اجرای صحنه: جو اشتویزن، طراح چهره پردازی: فرزانه زردشت، ریبا ورا، طراح هنری: صنم شیروانی، مدیر تولید: مایکا برندت، طراح لباس: کریستی لم، دستیار تهیه کننده: انوش صادق، گروه کارگردانی: وینسنت ون هانته، کیان کاووسی، منشی صحنه: آنیلا نوگمانوا، عکاس: الیزابت صادق، استفانیا روزینی، مدیر روابط عمومی: جنیفر سالیناس، تد  همیلتون، تهیه کننده: سام خوزه، ادوین آوانس، جانشین تهیه کننده: پوریا ناصر بخت، تهیه شده در کمپانی ال ای ایندیپندت آمریکا، محصول مشترک بیتا فیلم تهران و ال ای ایندیپندنت هالیوود.

ایران و روسیه بزودی از یکدیگر فاصله می گیرند؟

پایگاه خبری انتخاب به نقل از العرب نوشت: برخی تحلیلگران ائتلاف روسی-ایرانی را «ائتلاف ضرورت» می نامند و بر این عقیده اند که دیر یا زود این ائتلاف از هم گسیخته می شود؛ بویژه با تضارب منافع این دو دولت در منطقه استراتژیکی مثل سوریه.
 
اما این کارشناسان انتظار ندارند که ائتلاف مذکور در زمانی نزدیک فروپاشد؛ چرا که دشمنی مشترک با ایالات متحده، روابط روسیه و ایران را مستحکم می کند. حداقل در زمان حاضر که تمایل هر دو کشور برای گذر از تحریمهای بین المللی بین آنها را جمع می کند، برهم زدن ائتلاف بعید است.

به گزارش «انتخاب»؛ در شرایطی که رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی استراتژی افزایش فشار به ایران و نیروهای مورد حمایت آن در عراق و سوریه است، پوتین در حال گسترش روابط با ایران است تا ائتلاف نظامی این دو در سوریه، تا سطح عقد توافقهایی از قبیل برنامه «نفت در مقابل کالاها» پیشرفت کند.

به عقیده تحلیلگران، نهایی کردن این توافق که از مدتی پیش در مورد آن صحبت می شد، در واقع پاسخی است به گزارشهای آمریکا در مورد دوام نداشتن رابطه ایران و روسیه به دلیل اختلاف این دو در صحنه سوریه. روابط ایران و روسیه در درجه اول بر منافع مشترک آنها در سوریه متمرکز است.

در مقابل کارشناسانی که توافق را ناپایدار می دانند، عده ای دیگر با اشاره به دشمنی مشترک ایران و روسیه با ایالات متحده ، روابط این دو کشور را در هر شرایطی پایدار و ماندنی توصیف می کنند.

صرفنظر از اختلافاتی که بین دو طرف در برخی مسائل وجود دارد؛ ایران در پرونده های هسته ای و پرونده مربوط به سوریه، به وتوی روسیه نیاز دارد که همواره در حمایت از ایران اثرگذار بوده است.

اختلافات آمریکا و روسیه طی سالها به ایران فرصت استفاده از افزایش تسلیحات توسط روسیه را داده است، تا آنجا که این کشور به وارد کننده اول سلاح روسی تبدیل شد و روسها موشکهای اس 300 خود را به ایرانی ها فروختند.

ایران می داند که که مقابله با ائتلاف عربی آمریکایی آن هم به تنهایی کار دشواری است، از این رو با مسکو همکاری خواهد کرد. در این میان، ائتلاف آمریکا با دولتهای منطقه برای کاهش نفوذ ایران تلاش می کنند.

فرسایش شدید یک سوم خاک زمین

خبرگزاری ایسنا: یک سوم خاک سیاره زمین به شدت دچار فرسایش شده و حاصلخیزی خاک با نرخ ۲۴ میلیارد تن در سال از بین می‌رود.

 کارشناسان با بیان اینکه یک سوم فرسودگی خاک زمین به دلیل کشاورزی است اظهار داشتند: این کاهشِ هشداردهنده که پیش بینی می‌شود با افزایش تقاضا برای غذا ادامه پیدا کند به خطر جنگ‌ها و درگیری‌ها همچون موارد مشاهده شده در سودان و چاد می‌افزاید.

دبیر اجرایی کنوانسیون مقابله با بیابان‌زایی ملل متحد (UNCCD) گفت: با افزایش جمعیت و خشک شدن زمین‌های حاصلخیز و سالم رقابت‌ها برای دستیابی به خاک در بین کشورها و سطح جهان تشدید می‌شود.

در ۲۰ سال گذشته، تولیدات کشاورزی سه برابر افزایش پیدا کرده و میزان زمین‌های آبیاری شده دو برابر شده هرچند با گذشت زمان این افتِ حاصلخیزی خاک به رها شدن زمین و در نهایت بیابان‌زایی منجر می‌شود.

به نوشته روزنامه گاردین، همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد کاهش حاصلخیزی در ۲۰ درصد مزارع، ۱۶ درصد جنگل‌ها و ۱۹ درصد مراتع جهان مشاهده می‌شود.

محمود گبرلو: رسانه ملی، پنهان‌کاری نکند

محمود گبرلو درباره‌ی نقش رسانه‌ها و خصوصا صداوسیما در انعکاس قابل قبول افتخارات فرهنگی کشور در عرصه‌ی بین‌الملل، گفت: رسانه ملی پشتوانه فرهنگ و هنر این کشور است و باید به طور جدی به این اخبار بپردازد و از پنهان‌کاری ‌و سیاسی‌بازی فاصله بگیرد.

این مجری منتقد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نقش رسانه‌ها در عرصه‌ی فرهنگ بیان کرد: رسانه‌ها در شرایطی که سینمای ایران با شرایط حساسی در عرصه سیاسی و فرهنگی روبه‌رو است، می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت یک اثر و جریان فرهنگی داشته باشند.

او ادامه داد: برخی بر اثر کژاندیشی و ساده‌اندیشی حضور سینمای ایران در عرصه بین‌الملل را به طور کلی نفی می‌کنند؛ در حالی که طبق فرموده مقام معظم رهبری حضور عزتمندانه در عرصه‌های جهانی مانند عرصه سیاست و  فرهنگ باعث افتخار ایرانیان است.

این مجری با اشاره به نظر برخی مخالفان حضور ایران در عرصه‌های بین‌المللی اظهار کرد: متأسفانه برخی مخالفان، عزتمندانه بودن را در حرف‌ها و نظریه‌های خود نمی‌آورند، به دلیل اینکه منافع آن‌ها ایجاب نمی‌کند؛ در صورتی که اگر در عرصه جهانی حضور عزتمندانه داشته باشیم، رسانه‌ها باید اعلام و تبیین کنند.

گبرلو با بیان اینکه چند سال قبل از حضور سینمای ایران در عرصه بین‌المللی خبری نداشتیم، ادامه داد: شاید سال‌های گذشته خبرهای مربوط به حضور سینمای ایران در عرصه بین‌الملل مطابق با واقعیت به گوش ما نمی‌رسید اما امروزه رسانه‌ها شفاف شده‌اند؛ بنابراین اطلاعات دقیقی درباره حضور آثار هنری بخصوص سینمای ایران در عرصه جهانی به گوش ما می‌رسد که با این اطلاعات می‌توانیم قضاوت درستی درباره کیفیت فیلم‌ها داشته باشیم.

این روزنامه‌نگار افزود: اگر زمانی حضور ما در عرصه بین‌المللی عزتمند نباشد و بخواهند ایرانیان را تخریب کنند، رسانه‌ها باید به طور جدی از سرزمین ایران دفاع کنند. ما باید مدافع فیلمساز ایرانی باشیم که مدافع ایران است و برای یک اثر زیبا و دلنشین به خارج از کشور می‌رود.
 
ادامه مطلب ...